Кадър Български бойни кораби изстрелват ракети.Това се вижда от публикация на

...
Кадър Български бойни кораби изстрелват ракети.Това се вижда от публикация на
Коментари Харесай

Български бойни кораби изстреляха ракети в Черно море

Кадър 

Български бойни кораби изстрелват ракети.

Това се вижда от обява на армията ни във Facebook.

Силите и средствата на Флотилия бойни и спомагателни кораби не престават присъединяване си в учението „ ЧЕРНО МОРЕ 2021 ”. То се организира от 17 до 21 май 2021 година в националните морски пространства на Република България.

Корабите на море извършват плануваните сериали на море. Сред тях са: слагане на димна завеса и отклонение от офанзивите на въздушен противник; конвой на кораби, пренасящи скъп товар и образуване на типовете защити и отбрани на група кораби при прехода им по море; осъществяване на подводно проучване с хидроакустическа станция и леководолази на миноподобни обекти; осъществяване на корабни бойни учения (борба с пожари, ръководство на развален транспортен съд, оказване на помощ на развален транспортен съд със силите и средствата на група кораби независимо и във взаимоотношение с аварийно-спасителни средства на флотилията и Военноморски сили, буксировка на развален транспортен съд, здравна евакуация на потърпевш персонален състав) и други



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР